rap-kolik rap ın yenı adresı |
|
| Ceza-Sarrkı sözleriii... | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
pamuq-skher
Mesaj Sayısı : 197 Kayıt tarihi : 10/01/09 Yaş : 31 Nerden : ..aRastıRıLıyo0R...
| Konu: Ceza-Sarrkı sözleriii... Paz Ocak 11, 2009 3:32 pm | |
| Fazla popüler olmak kaçınılmaz dinlendikçe Popüler olmak amacım değil dinlenmek sadece Fikri firar eylemiş senkron kaymış milleti kati Sonuçsa beter yıllardır sahteler var sahnede Başına anadolu kelimesini koyunca kralsın Zaten disiplinde yok meyhaneci yıllardır doldurur Korku filmi giibi tekerrür şenses seda tırmalar Kumarbazlık diz boyu koçum iddaaya var mısın Anılar oğlanca canlanır moralin bozuksa dinle Depresyonda çıkmaya yaşar rapte yapma Playback gitar çalmaktansa susarım daha iyi Çok komiksiniz siz kuklalar oynayın bari Kimin burnu daha iyi koku alacak acaba Kim avına daha önce ulaşacak Ahlaksız merhametsizin yanında kalmaya devam ederse Maskeler düşer şakşakçılar yanında gider Nakarat: }2 Sen oyna dilber biz çalarız Alem bizi ister çengi gibi döner Sanki bizler, oynatamayız Titrer sayemizde tüm dizler Killa hakan Her derde girdim maydonoz oldum Ağroldu başım kanlı kanlı yedim İndirdim mideme ekmek aşım Kaşım kaç kere açıldı yarıldı burnumda da kan Yinede rap dedim yürüldüm Açıkta hedefteyim her an Şimdi bazı bebeler konuşup rapi kötülüyüp ezmekte Ama haberleri yok ecel çok yakınlarında gezmekte Adam dediğin adam gibi otur, adam gibi gezer Hip hop dedi mi neden aklınıza hep kötü şeyler eser Durun bi rahat durun hele rahat geri yaslanın Elbet bi çaresi vardır kırıcaz bileğini kral aslanın Paslaşın karanlıkta yada sisli günlerde haber Kalan yaşar kurtulur derler ölenenin arkasında kader Kimin işine geliyosa neyi nerde nasıl yapalım Bugün domuz karga kuş, yarın başka bişeye tapalım Ne olacaksa olsun Bardağın rakıyla dolsun Senin korktuğun yerde Benim mekanım olsun Nakarat: }2 Sen oyna dilber biz çalarız Alem bizi ister çengi gibi döner Sanki bizler, oynatamayız Titrer sayemizde tüm dizler Dikkat istekler ihtiyaçlarımıza karşı Gereksinimlerinde listesinde Pek gereksiz olanın üstte yazılı Biz denizde yüzüyoruz akıntı çok Biz kerizmiyiz, helal peşinde koşuyoruz Yada hapiste çürüyoruz Ve de bi başka bakıyoruz Bazen aşka dalıyoruz Naaş omuzlayıp gömünce sanki ders mi alıyoruz Öleni anıyoruz birbirimizi tanıyoruz Genede düşene vururuyoruz Bugün güzel birgün yarın nasıl olur bilinmez Dünde yaşanır ancak bugünden bi ders alnmaz Bugünde biticek elbet İyi bir gelecek ister herkez Benim rapim var başkasında zar hayatın ritmi dar Benim sesim yürek benim tüfek değil dilim silah değil Bu duyduğun benim yalan değil Sessizlikten önce bence sen de bir nota ol Belki yeni bir şarkı bestelersek düzelecektir her bir yol Nakarat: }2 Sen oyna dilber biz çalarız Alem bizi ister çengi gibi döner Sanki bizler, oynatamayız Titrer sayemizde tüm dizler | |
| | | pamuq-skher
Mesaj Sayısı : 197 Kayıt tarihi : 10/01/09 Yaş : 31 Nerden : ..aRastıRıLıyo0R...
| Konu: Geri: Ceza-Sarrkı sözleriii... Paz Ocak 11, 2009 3:33 pm | |
| Ceza:
ver hadi gazı ver hadi yan hadi şinanay bu gece yine gökyüzünde durur yanan ay ada vapuru çıkaracak herkese bir pay kay hadi yana beyim bizede bir yer var sokaklar çok dar bizdeki yan çarklı fonda biz hep var kuraklık kulak ardı müslümanı yahudisi ve rumu karışır ada vapuru yanaşır kızım sen hep tel sar biz lüküs kamaranın kapısında durduk ihtiyarı veremi sporcusu ve delisi bizde bu gemideyiz cafcaflı bayrakLar bulamadık bu geminin en iyi yeri neresi
Sezen Aksu:
şinanay da yavrum şina şinanay şinanay da şinanay hoppa şinanay
Ceza:
rotası şaşmaz rüzgara bakma panik olur ademoğlu bırakıpta kaçma durak olur daha yanaşmadık gazoz açma kara göründü çayını simidini kap gel yedi tepe bağırır ve de bizi çağırır eninde sonunda buluşur bir anda dağılırız, dalgalar yüksek dilberin ökçesi gibi bakan gözler kara şu denizin dibi gibi herkes göz göze kol kola diz dize bu gemi bize gelir buradan size üstad Onno Tunç sen rahat uyu dümeni kırılmaz bu geminin daha uzun yolu
Sezen Aksu:
şinanay da yavrum şina şinanay şinanay da şinanay hoppa şinanay | |
| | | pamuq-skher
| Konu: Geri: Ceza-Sarrkı sözleriii... Paz Ocak 11, 2009 3:37 pm | |
| Şaşkın Oglan
Nakarat Gel birde burada oyna haspam, mama yer gibi ye şunu olma Aslan, beni yer ama yüzüme doğru şahlan, beni bırak önüne Bak şaşkın oğlan
Tipine bir çeki düzen ver, özenme, cebine para koy aman Sakın kimseye verme aman, babanda metroseksüel, tamamda Koçum ne işsin ben anlamam. harekete geç hadi kalk biraz Yüzüme bakıp gülme lan, laf anlatırken saz çalar, kafanda Bin bir çeşit, beyim çözmüş her şeyi o kadar emin, hele ki Birde bunu sen avda gör, kızların peşinde kul köle gibi bu Senyör, velakin aklı bir karış havada, biraz likör içince Kendine gelir o nankör, şaşkın oğlan, şaşkın ördek, siniri Kendine herkesin bu gerçek ve gazla şiştiysen hemen İneceksin, herkesin bir açığı var ve bunu bil
Nakarat
Şaşı bakan şaşırır şaşkın oğlana, kötü bakan kaşınır yok Ki, boğulana kadar konuşur ama yok ki sonu, ona elini Veren kolunu kaptırır Çok derse azdır az derse yoktur yok derse vardır, ne Konuşsa kardır, hiç susmaz kendisi ukaladır, eğer susarsa Bir bildiği vardır
Yaran varsa gocun ukala çocuk, burası bize de der hadi İkile, işin gücün yok senin, kendine gösterdiğin özeni Herkese göstermektir irfan, bir sen mi varsın akıllı bir Sen mi kaldın, ne istediğin belli nede yaptığın, kararsız Kalmışsın bir başına ve yalnızsın, yönün kaymış ve dümeni De kırmışsın, elindeki son kağıt, işine yaramaz at Birazcık kendin ol havanı söndür hadi kalmaz geçe bu tren Kalkar, erkenden kalkmazsan eğer sende git yat uyu boş Ver, en iyisi kafana göre takıl zaman tam, gene sabahı Bekleme zaten zaman tan, bugüne kadar geçirdiğin tüm zaman Ham, paketi sağlam, şaşkın oğlan
Nakarat
Yaşını sorsan hatırlamaz ama iki katı görmüş geçirmiş, o Feleğin çemberinden geçmiş, biz giderken o tipler Dönermiş, her ortama ayak uydurabilir her konuya bir fikir Beyan eder, mükemmel giyinir kalender bilinir o seyyah Gezinir ferman edebilir, tam bir maskulen metroseksüel Takılır delikanlılığın kitabını yazan adam, felsefik her Cümle karmaşık, her işin üstesinden gelir, karmakarışık Tabi ki çok bilir muhabbete girilir, kompleksleriyle belki Baş edilir lafa turp sıkar her zaman kimisi sinsidir Kimisi adamı katil edebilir
---------------------------------------------------------------------
Acı Biber
Nakarat
O kağıt evleri bile yıkamaz, eline aldığı işi sonlayamaz Katina bile onun yanında bir sihirbaz, makine gibi beyni Ama pek çalışmaz, bir buhar makinesi gibidir aklı fikri Duman, fikri başka zikri başka, bi liman ki kopya hayatı Zaten hep yalan, bir korku filmi gibi aslolan, gene Fatalrhyme, kıçına batan rhyme, tozu dumana katıp önünüze Çıkan rhyme, ece buçukcu gibi bizde çalıntı yok rhyme Sarılmadan adamın belini kıran tek rhyme, elli sent E Cover yapan asla yapamaz rhyme, bir tek boy var bumu Yapacak rhyme, bizdeyse prime time, çekil önümden lan, hey Dj ise rhyme peki bu ne o zaman, bastığım yerde hiç ot Bitmedi, geriye dönüp bir baktım ki boşa gitmemiş Akıttığım onca ter hiç kurumamış, vakitsiz ötmüş olan Horozunda sonu hazır, kır belini ali dayı sen hadi kır, en Dada yazanda benim otuz yıllık sır, al birini vur ötekine Ve de çarp bir yere kal geride ben rahatım iyi böyle
Nakarat
Hırsından çatla kıskanç bir fırsat olsada tırsmasan Atarsın bana kırbaç höst dedik sana ben sus dedim, arkamı Döndüm brütüs hadi gel vur beni, kalmış karanlık mağarada Bir başına, gözüne yedi tekme o yağlı kıçına, başını ye Kuş, kendi elini dik, yaşın olmuş artık kırk, beynin yok Yerinde, benim kuşum öttü diye kıl döndü gözünde Ucuzluktan aldım seni gördüm eminönünde, benden istemiştin Sıçtım senin evin önünde, osurunca yıkarsın dağları koca Gözünle, son gül iyi gül hadi kahpe gül, yüzüme bakta Konuş sen yarım sandöviç, iradenin sınırı travestiye denk Hoşt, kalitenin hası bu hasımı sen olan pust, kaşınır Senin gibi bir çoğu verilir ders, kakılır başıma niye Çünkü benim evin delisi, akıl başa gelmez çünkü bu bana Ters, sakındıkça geldi dert, belki bu da biter, önemi neki Senin için boşver yolumu kes, kesebilir isen gücün yeter İse buradayım gel, çükünü keserim ama kafanı geçerim es Sen halep işi gibi piştin lan et hadi pes
Nakarat Olmadı rapin, bir olamadı rapin, seni bir dinledim, sonucu Gaza bas tepin, sidik yarışı senin işin, oldun kekim, bir Doyamadı gözün acı biberimi yedin. hepinize gider Alayınıza gider, ağzınıza biberi sürerim af diler ve Köpeğim olur hepsi rapi katleder, ben yaparım rapi alem Dans eder --------------------------------------------------------------------------------
Açık Arttırma
Yer kaplayan her biri yılan bende kalmasın aklim tamam Açık arttırmayı ben başlattım Satıyorum, satıyorum, sattım
Kendini ne sandın acaba metropol kurduğun haram parayla Açtığın garip yarayla sarayda kalmış akliniz sizin belli Kart yasini bilmeM ama senin zeka yasin 'iki' Yer kalmamış beyninizde Feri sönmüş gözlerinde okunmuş satılmaya hazır düşünce Yere düştüğünde olmayan aklına gelecek sahip olduğun her Düşünce Müzayede bağlamında sözlerim satmaya hazır Saçma olan her şeyi gözlerim ben Başladım yok mu arttıran çok ucuz Hep uyuz al domuz tuzla buz oldunuz Ben çoktan sattım kötü düşüncelerimi saçma ideolojilerimi Sizinkilerde elimde paha biçilmez değil 90 derece meyil yukarıdan aşağıya kritiğinizde İyice batin sizi batıran her bos şeyi satın Doğrudan satın alın yolsuzluğu yatıralım Kötülüğü batıralım, bağlayalım kötü elleri Dağlayalım yan bakan gözleri Sallayalım anti realist beyinleri Gençler izlesin simdi beni
Yer kaplayan her biri yılan bende kalmasın aklim tamam Açık arttırmayı ben başlattım Satıyorum, satıyorum, sattım ------------------------------------------------------------------------- Ara Tekrar
Gereken birikim aklı başımdan aldı Etrafta güvercin yok terörizm kan aldı Bu yozlaşmış televizyon hattı günaha attı Mahkeme kim ben kim hakkında soruşturma açtı Savunmama karlılık olacak tek bir göz yaşı Köksüz adaletiyle insan oğlu kaldı şaşı Taşın başında başını kaşıyan aşamasız Yaşamın acımasız olduğunu zor anladı
Gençlerin herbiri dertli Jenerasyon çile çekmekte Çilekeş çok çile kekmekte Kimi bahçesine kimi çile Bülbül derken kimi çine gitmekte Kimi esir olmuş kimi esir etmekte Kimi ekmek peşinde koşmuş Kimi yorulup durmuş beklemekte
Tekmelemekte rap bebekleri Tacizdekiler en yedekleri Talebeler açmış hep gidikleri Yalayıp yutmuşlar mürekkebi
Mürettebat merkezde Müfrebat ta en uygun şekilde Dağılın korsanı göz yumsun Ben konuşurken herkes sussun ----------------------------------------------------------------
Buz Dağları
Faydalan yalan dolanla kandıransan, buz dağlarında mahsur kaldı insan, sen yalan son anda kurtulursun "al" san yürekte körelir eğer kalpazan misali dostsan.
Tokken kimse gelmez akla, paranı sakla kimisi takmış aklını Mona Lisa'ya. Şimdi bak yaşlı gözle, hayal mi pizza. Hayatı karartmaya yeter sadece bir imza. Problemler sanki egzama gibi büyür ve yayılır topluma. Darılır insanoğlu bayılır. Dağıtılır koyun gibi, sayılır insan ama çok geç ayılır, bölünür ikiye ayrılır dikkat et yo! Kimine şefkat üç boyutlu kimine gösteriş nasip olur, kiminin parası boldur ama boynuzlarıda öyle. Kimisi domuzun eline vererek kazanacak bu dostluğu, kimisi şehire gömülecek bu kalabalığa.
Faydalan yalan dolanla kandıransan, buz dağlarında mahsur kaldı insan, sen yalan son anda kurtulursun "al" san yürekte körelir eğer kalpazan misali dostsan.
Kadere ters baksam, dereyim aksam, bozuluverir o aksam ve ateşi yaksam, bir korsan olsam, tek gözle ağlasam, fatalrhyme; keşke tüm kötü gözü dağlasam. Yo ben bir lyrical pandomimci. O sen pespaye boş bir inci, yo anlama sen gözle iş bitirici. Çok itici var be sende gelme yanıma çünkü ben bir bitirici! Vaadedilen her güzel şeyde, her özel şeyde doğruluğun payı azaldı.İnsanoğlu iyice azdı. Ensest ilişki, hayvana tecavüz ayıbı iyice arttı. Köleliği çıkartana bir lanet okudu şair, sair örnek verebilirdim ben geçmişe dair, Mazi benzemekte sanki kana bulanmış bahir, zaman ne getirecektir acaba söyleyin bu ahir. Silah üreten emekli profesör, İnsanlığı seyrederken emekli maaşını rahatça yer mi? Atılan her mermi yazılıyor günah kitabına, söyle alim insan sence bunlara değer mi?
Genelde görünen herşey sahtedir, sanma kahvedir kırk yıl hatırı olan ancak içi zehir dolu, post duvarda asılı kaldı, canını aldı avcı, gün geçti arttı sancı, azalmadı. Zengininde fakirinde gerçek dostu yoktur. Varsada çok azdır. Pay edilen her parsada bir göz vardır yaşam kimine göre bir pazardır ancak kimine göre hileli bir zardır. Faydalan köpek misali havlayansan, buz dağlarında aklım eridi, insan sen yalan dolanla ısınırsın aslan ve bende lanet okurum işte cehennemde yansan!
Faydalan yalan dolanla kandıransan, buz dağlarında mahsur kaldı insan, sen yalan son anda kurtulursun "al" san yürekte körelir eğer kalpazan misali dostsan. ------------------------------------------------------------------------------- | |
| | | pamuq-skher
| Konu: Geri: Ceza-Sarrkı sözleriii... Paz Ocak 11, 2009 3:37 pm | |
| Dejavu
Seçkin insanların kurduğu galakside bir kara delik ben. Gördüğüm her şey silik bir fenomen Hızla gelişen nesle sahip olmayan her ebeveyn Süper emici bir zihniyetle kalıcı lekeler bırakır en sonunda. Biyonic olmak ister ancak paranın tadı çok hoş gelir Rhyme'larımda beliren dünyamda paraya yer yok Esas kavram insanizm Liriklerimde yansıyan global isteyişler Bu med cezir dikkat etmek gerekir Beyne hükmeder ve bitirir insanoğlunun içindeki bu savaşı En iyi olmanın bir tadı var ancak siniri yok Boşa kürek çeken kağıt geminin kaptanlarına çare yok Gemiyi terk eden fare rolüne bürünen kahraman çok Bos ver sen kahramandan kork savaşı seyreden bir kargayım ben Sesim duyulmaz ölümü gökte görmeliyim gökten değil Bozulan her düzen Zamanla aşınır kökten değil Gökten zembille inmedim ve nefret ettim öcden Önceden çocuktum aklim ermedi tamam ya simdi Geriye baktığımda yaşadığım bütün olaylar tekerrür ediyor Alemimde kötü bir günümü tekrar yasamak İstemezken daha da kötüsü gelebilir Beklemek rahatsız edebilir Ayni şeyi mi yaşayacağım bu paradoks. Beni (Zehirler) Aklimi yoksa panzehir mi gerekir Gündüzüm gecem eşit gibi ve her gün ekinoks ve Her şey büyülü her zaman ki hisse Dejavu ------------------------------------------------------------------------------------
Gelsin Hayat Bildiği Gibi
Birer birer kayıp giderde her bir sevilen, yenisi gelmez Eline geçmez hele ki değeri hiç bilinmeyen, yürekte varsa Sevgiden de ötesi Sen ağlasan da boş, ışıkta yaksan nafile, odan karanlık Hep loş, hayatın emri hep koş, bayağı bir bekledim boş Yaşantım sanki bir savaş ve hoşta bazen, ama ateş Kesildiğinde ve de sular durulduğunda, yoksa hep gülerdi İnsan, hep kalırdı masum, saygıda bir kusur ettiğinde Minnetinde değeri yok, kafalarda hesaplar yapılır ve Mesafeler konur, fakat bu kalp unutmaz, unutamaz ki zaten Her kalp yıkılır ancak yenisi bulunamaz bir mesken, her Anım birini özler, rüyada yolunu gözlediğim, düşünceler ve Benliğimle canlanır tüm hatıralarım, bitince yalnızım Gözümü açtığımda kalmışım yanımda ailem ve birde Arkadaşlarım
Nakarat
Şimdi boşuna bakma saate zaman geç oldu, dün annem elimi Tutarken bugün 29'da doldu, vakit can almaz ancak can Yakar Fakat bir bekle bak, knock out olursan çok sakat Mücadeleyle geçen hayatta son round, kazanmak herkes ister Ne istediğini bilmektir önemlisi var mı listen Hayallerin, hırsın, cesaretin, sabır selametimse intikam Felaketimdir Ne mektebimde vardı huzurum, ne vardı evde, çıkıp bir Başıma ağlamaktı belki caddelerde, hayallerin kurulduğu ve Düşlerin yok olmadığı, bu gözlerinse dolduğu, zamanın Donduğu bir yerdeyim, düşünceler dumanlı dağlar aynı Gözse puslu, bir bakmışım mesafeler uzun ve tozlu, benimse Yol yürür gider bir seyyah olurum, ne paranın bir değeri Vardır aslında, ne de şerefle onurun
Nakarat
Ameleydim eskiden şafak sökerdi her gün işe giderken Cebimde yoktu bir kuruş ve üsküdar'ımın her bir yeri Yokuş Her gün yeni bir suç, ittiler fakat ben olmadım tuş Kanatlı doğmamış kuş, vakit hiç geçmemişti, ben hep aynı Yerde saydım Ekmekle vardı kavgam daha bir sertti günler, ve geçmişeydi Saygım, gelecekti kaygım, kelebekti kalbim Akar giderdim olsa bile bir derdim hep gülerdim, ve Ağladığımı görebilen bir annem birde ben, inceden bir Perde vardı gözlerimde Göz görür fakat dilim susardı, ayaklarım, elim, kolumda Bağlı, hayat bu dile kolay velakin her bir yerine ağrı Ve kimi zaman düşündüm, aslında hiç üşenmedim ben hep Düşündüm, hayata karşı dört silahşör hep güler sanmıştım Bu öyle lanet olası tos bir pembe ki bir baktım her şey Ciddi ve hemen uyandım
Nakarat Gelsin hayat bildiği gibi gelsin, işimiz bu yaşamak Unuttum bildiğimi doğarken, umudum ölmeden hatırlamak -----------------------------------------------------------------------------------------
Hasat Zamanı
Hasat zamanı gel b**ch rap e bir paha biç rapime paha biçme trip yapma git b**ch Çok ufaksın ancak hiç relaxın kalmamış silahsız olmaz sanma vinç al öyle yüksel ah iç Hedefim ol don hedefim hep on önüme pingpong topu gibi düşerdi Son bende gizli bak öyle durma kalk hadi yak ateşi kalp kalmamışki bak Ak düştü saçlarımdan her taraf dumanlı, puslu sisli her tarafta gizli suçlar herbir yerde gizli İzli mermiler bu kelimelerdir önce cümlelerdir aklı alan aklı parlatan sen yaylan Kamer dolunca kurt adamlar olabilir fakat ben her zaman varım Yazım kışım karım üsküdarda olacak aklım ağlayışlar aklı alabilirse alsın Yedi tepeyse istanbul bırakın öyle kalsın Kasılmışsın kaskatı asılmışsın bas batır altımdasın at ası kasmasın bu asrın aslı Dedikoduyla Savaşa gidenin cephesi kasımpatı tarlasında kamera karşısında yükselen cesaret taklalarda Makyajlarda gizli üsküdar stil bu müptezelide madara etti anlat derdi Sokaklar hem cehennem hemde cennet olabilirmi bilmem ancak metafiziksel ihtilal var Doğdum hep duvardı büyüdüm hala daha duvar var Hergün kavga gördüm kiminde korku kiminde kanlar Gerçek gecekondularmı yoksa şu mezarlar nazarlı bakmış gözler bence hep yalandan ağlar Her tarafmı satılır acaba böyle parsa parsa üsküdar ve istanbul bu işte herkes hayran Doğduğum yerde kalmadı çocuklara hiç arsa ne kadar insan varsa vardır bir o kadar da hayvan Hasat zamanı meyva bahçelerini yaksalarda marmaramdan geçti tankeriyle baksalarda Mekanım üsküdar ve en son karaca ahmet anla meclisim hep ala işte ağla gülüm ağla Her tarafmı satılır acaba böyle parsa parsa doğduğum yerde kalmadı çocuklara hiç arsa Hasat zamanı meyva bahçelerini yaksalarda mekanım üsküdar ve en son karaca ahmet anla. | |
| | | | Ceza-Sarrkı sözleriii... | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|