turkish.queen Admin
Mesaj Sayısı : 136 Kayıt tarihi : 10/01/09 Yaş : 32 Nerden : sananee :D nan
| Konu: HARIIKA NICKIM :D Paz Ocak 11, 2009 12:36 pm | |
| Heryer renkLi oLsada karanLıkta ne qöRebiLrsin ky
duyqusuz ifadelerle bir taş olsam özlemimle gömün beni sözlerimle bende sizi
kaLßim TeK ßa$ına AtaR,DeSteK Unite IstemeS..
Toprağa Verilmiş Bi Ölü Gibi Yaşıyorum.
Burası benim yalnızlığıda,karanlığıda aynı solukta yaşadığım… Benliğimin diğer uç bucağındaki kaybetmişliğin tek adresi!
Herşeyin aydınlanmasıyla birlikte karardı dünyam
İçimdeqi ASİ kısh isyanlrda Mazo$ist duyquları kaßarmı$tır yine ßaksana néfRét kusuOr géc€yé Lanét EdiOR hér Doqan güNe
ßiR UstuRa ALıoRum Titréyén €LLéRimé,SürüyoRum Dü$ünméDén ßiLéKLéRimé AkıtıyoRum DamLaLaRımı YeRe KanLaRımLa AfféT YazıyoruM Sévdiqimé.
Gün gelir sığmaz olur kalbin göğsüne, Taşıyamaz olur bedenini, artık yorulur… Duyguların ağır gelir; ezilirsin Bir gün açıklanmamış duygularınla köşende, Teslim olursun ölüme, Sessizce…
karanlığın özüyle siliyorum yaralarımı,göz yaşlarımi sürüyorum yaralarıma...ilaç olsun die umutsuzlukla sarıyorum yaralarımı,iyileşmeyeceğini bildiğim halde...
bu lanet dünyada karanlık bile beni kabul etmezken ne yapacağım ben bu karanlık ruhumla.
artık gözbebeklerim eşlik ediyo parçalara her bir haykırışım,her bir çırpınışım kazınıyo ruhumun derinliklerine.
yYalnızlığımın gözyaşları bunlar yada şeytanın hıçkırıkları
Yoksa artık süresi mi var sevgilerin? Süre bitti, sevgi gitti..!! Değişen nedir peki? Nerede o unutulmaz sevdalar, aşklar, vazgeçilmezlikler? Gerçekten artık sadece filmlerde, romanlarda ve şarkılarda mı arayacağız? Umudumuz kırılıyor yavaş yavaş.. Aldanmalar, aldatmalar...Acıyı sevda sanmalar...
MaqanDa^m--->dadLu^m
miN*q.faRe^m --->baL^m SöyLedikLerimden Çoq SakLadıqLarımda SakLıyım.. Ve qizLediqLerimde qizLiym.. Beni anLamaq için ; KonuştuqLarımdan çoq.. SustuqLarıma kuLaq werin !!
biLiodum bu şehiя baиa daяdı,, biLiodum bu şehiяde bi yığıи iиsaи $ekLiиde hayvaи vaяdı..!
Oyunun adı aşk,kan ve gül Sen katilsin bense maktül Çek hançerini son kez öp ve beni öldür..*
Hêr Gêcên Gùn ßirâz Dâha Aciyør Canim.Hêr Geçên Gùn ßirâz Daha Kân Kâybêdiyør HâyaLLêrim…
kuSSam kâc întîhâr cIkâr îcîmdên? kêSSêm kâc ayrîLîk akâr ßîlêklêrîmdên?
TaM Her$eY GsL OLuYo DerqeNnN...Y.o.K Yaa Ya$aMaK isTemioRum BeNnN...!!!!...
Her haLinLe Her haLimdin Gözümden Dü$tün.. Zaten HİÇ ßnm oLmadın Hatta "Ödünçtün" !! en iyisi içimden ona kdr saymak ve sni olduum yerde unutmak..
bana hava atıcan die kndini kasma damarlarındaki kan bile hasta
madem ayrılığa hüküm giymiş bu yürek ; o zmn ölemek için yaşamak gerek
maskeLerinizi ku$anıß yaLanLarınızı çoaLtın..heßiniz mesarısınız kenDiniziNn..
*karaLıyıß atıığın resmdeqi öLdürdüqün çocuq şimdiy ߀ßeqLeriyLe oynuoR..
*ßurda ümitLer keLeßeqLer kadaR ya$ar...
*kırılan hayeLLerim mi ßattı eLine..
BEN İÇİNDE FOSİLLEŞMİŞ DÜŞLER TAŞIYAN, IŞIK GEÇİRMEZ YALITKAN BİR RUH HASTASIYIM.... ŞİMDİ SENDE BİR HATA YAP VE SAKIN BENİ İYİLEŞTİRMEYE ÇALIŞMA!!!....
€L!m€L€r!n y€Tm€d!ğ! kAdArıM,n€ kAdAr AnLaTıR$am AnLaTaYıM,AnLaDığIn kAdArImM...!
kir qöstérméyén rénkLériniz sizin oLsun ! ’karanLıqın’ tam icindé ßir ßa$ımayım ...
qécici asma ßéni kaLıcı öLdür... ßoynumun izi kaLsın yüréqinin ipindé...
aCımıcakSın aCıncak haLé duSérSin , aqLamıcakSın aqLanacak haLé duSérSin , Sonunu sén yazCakSın yokSa yazıLcak haLé duSérSin..
$ıRınqayLa céqip aLsınLaR séni,tüm vücudumdan Ruhumdan,kıRıntı ßiLé kaLmasın ßéynimdé qi ßén yiné ßén oLayım...
KayßédéßiLécéqim Hic ßi$éy Yokkén Kéndimi Kayßéttim
Né masaLım , Né Dé ßir shiir.. KéLiméLéré AnLam YükLéméktén Vasqéchtim.. AnLatasım Yok , AnLayasım Yok. séndé ßéndé Artık ÖyLésiné ßirisin ishté.
HisLerimdeN emiN değiLim,beLki pLatonik! FazLa sakindi Bu çocuK şimdi Bir ALkoLick
Patakla ruhumun karamsar çocuklarını.. Al elinden şekerli elmalarını
ßiR PesimisTin qöZyaşLaRı İsRaiL KaHOoOoLsuN ... SıkıLdım $éhiRden.. aynı RépLikLéRdénN.. $u "a$k" dedkLeri neRde
anLadim sana kavusmaK sadece bi ..hayaL..
..ve ben cok sonra anLadim seninde gidebiLecegini..
mecbur degiLdin beni böyLe yüz üstü birakip gitmeye..
nasiLda inandim yaLan sözLerine? nsLda kuLlandin beni?
bu aCinin sonu geLecek eLbet.
zaman aLdi götürdü seni benden..
zamanla tanırsın insanları biter hayallerin birer birer gerçeği görüp NEFRETi tadarsın zamanla
Herkese hakettiği kadar değer veriyorm...Fazlası zarar biliyorum.!
~~Saçma sapan dünyanızda devam edin çoğaLmaya..!En adi yaLanLarı qerçek qibi sunmaya..!Tutmayın koLLarımdan girmem sizin dünyanıza..!
kralına yol werdım soytarısıylamı urasıcam!
Lanet olsun bu içimdeki insan sevgisine
Hayat birqünkimseye qüvenmemeyine olursa olsun her$ey'in sahteyalantiyatro olduqunu öqretecektir.Sende öqreneceksin....er yada qeÇ ...
''Gereksiz insanLara HayaTımda Yer Y0K.!''
Her zaman doqru DeiLdir ELbet SeçimLerim ... Zaman qeLir ŞereFSizLeri de seweßiLirm...
dєdİη кİ вєη яσмєσ "qєяÇєк aŞкiη SaωaŞÇiSi" ... dєdİм кİ вєη juLİєт dєĞİLİм hadİ uza..
yaLnızLık payLasıLmaS ! payLasiLsa yaLnısLık oLmaS..!!
Êy aŞk ! séninLé 0ynuy0rLar ßu aŞksiz insanLar !!
ÖyLe sıKı sarıLmışLar ki kaLpLeri kırıLmış. KırıkLar ruhLarına ßatmIş...
† вιя тєк ѕ€ηι вaηα çOк göя∂ü ∂üηуα †[
Vé AqLamak AnadiLidir Tüm DiLLérdé AyrıLıqın..!
Yine DertTasaKeder Herşey ßeni ßuLur Hayatın AnLamı ßumudR
__________________ HéR Hanqi BiR qüN Hér Hanqİ BİR SéqıLDe QeL qiR DunYaMa BéBüshÜMm
kaLtağN eLinde duraN kadehsiN kraLda oLsan tahTını s**yiM
sana deqmes bu sitemLer kaLbme br hancer vr qitSn bNi aLdattn bnu biLe biLe kahreddn sna kzmıorm sna sn sözm unut qiTsin
Harcadınız Beni Artıq yeter,Her yeni Sevgili Daha da Beter,Teker Teker gelin ULan Teker Teker Sizi Bana Sayıyla mı Verdilerr??
kaLmadı biTi bndé dünLér...!
yoKKi anLam basKa bncé séncé né zmN bitér bu işkéncé....
bén saNa hép yénLdmm....
néfRéT éTTm ßén ßu aşKdan…!!!
séni hér$ydén ç00k isTédm...
séwmédén séwLdn Bn Sana yénLdm...
sahTé asKım öLdrdN kaLbımı...
geLen giDen çoK oLdu ama kaLan nadiR oLdu giDenLer yaLan oLdu yaLanLarıyLa yok oLdu
behn askın ahını yahsnı biLirim bana ettiqnLe yana kaLdm pi$man oLurda dönershn bi qün qeri bn eLLerin oLacaqm
wirane ettin bırakdın a$k…!!!beni saqLam bir yere yahs yada siL yenisi qeLhsin Ben ya$arm hemde büyük ya$arım yanmda yakı$anı ta$ırım…
CakıLdım onsuzLuun ortasına…
eLLerimden tutsan iyiLe$mes yaram yüzüne baksam aynı a$kLa bakaMamm…
anLamı yok doan her güne Lanet bu kz sensiz yapamadı AFFET…
Cok üzqünüm sevgiLim bir bakı$a aLdandım inan bana pi$manLıkdan bütün geCe aaLadm…
$erefsizLerin $erefsizCe ya$adqı dnyada snde $erefsz ya$ıorsn…ADiLiqiNE BONCUK TAKDA NAZAR DEGMESIN…
iCimdeki piCh bırakma beni hiC…
tenin tenime deqmeyeCekse toprak heLaLdir bedenime…
Ne bir yoL arıorm unudmak iCin nede bir yoL buLdm kavu$mak iCin…
asLında sensin baktıqım her yerde qördüqüm…
bi ihtimaL belki sende seversin…
demeqh ben suçLuum sen hakLı,ben zaLm,sen zawaLLı en iisi aLp beni asmaLı!
Kapım Kapanmaz Barışmak İsteyen Barışsın Ama Korkumda Yok Yani Ortalık Karışsın...!
kardan adamLar yaptım hepsini kahramanım sandım..AvuçLarımda eridiLer...
içimdeki çocuqun masal saatine denk qelmişti aşk.
Bitti !! çünkü başlamadı Bitti !! çünkü haketmedik Bitti !! çünkü yollar vardı Bitti !! çünkü hiç olmadı Gitti !! çünkü hiç sevmemişti Gitti !! çünkü hiç gelmemişti Gitti !! çünkü hiç bilmemişti...
DiLék Tutmadan Kaydı ßütün YıLdızLar..Gökyüzü Yérdé Sankii..GaLißa ßu AraLar séfénim Yhok ßénimm...
ßenden sonra öpüLmü$ dudakLarda ßana dair cümLeLer aramam ßen...
İstiridYénin İçindé Yaşamaya RazıyDım...İncin oLmaLıydım…
rüyaLar böLedir isde heb en qüzeL yerinde son buLur...tekrarı oLmayan en qüzeL rüyamsn...
Daha o gün anlamalıydım Bu ilişkinin sonu olmadığını Ne yapsak faydasız “Senle ben, biz olmuyor…”
ßiriLeri bir yerLerde a$ık olsun, ßiriLeri ayrıLsın, ßiriLeri ağLasın.. ßen dü$mekten yoruLdum, kaLkmıorum artık !
sanma ßiLékLérmdéki jiLét késiqi.0nLar aşkımızn ßédéLi.0nLar zaLimLérin diş izLéri
kuLagıma fısıLdasanda sadece ben duysam
yeni br sayfa acTm kendime içnDe sen yoqsun kaLbm haywanat bahçesi diiLki köpekLr içnDe oLsn ... (!)
muTLu oLmaq icin muTLu etmeq yeter dediLer... tekrar qözDn qecirdmm yaLan söLememi$Ler tekrar qözDen qeciRdm yaLannnn ... (!)
qeçmi$ hiç yaşanmamış qibi dawransanDa başTn yazamassn ..!!
Tanrı kadınLara qécmşi vé qéLécqi érkékLéré isé yasdıqı qünü armaan édmiş..KadınLar qéniş ßi zamana yayıLdkLarı için huzursuz érkékLér daraCık ßi zamana yayıLdıkLarı iCin anLayışsız 0LurLar !
anLaddıkCa ßitméyénsin bénim iCin...
ßi ték séni istédim !
Hayad 0 kadar acımasıs ki sévqiLim vérdiqi hérséyi qéri aLırda s0nu qéLmés.
Cehennemde yaşadıgım için,cennet hakkımdır.
susmaya aLışkındı oysa sana çoqaLttıkLarım..keder içinde,hazin sabırLar doquruken özLemin bir dokunsan anLardınnn, canım nasıLda kırqınnn...
İçimi ték acıtandı küçükkén düştüğümdé Kanayan yaraLarım ßen ßüyüdükçé çoğaLdı acıLarım qéridé kaLdı toz pémßé anıLarım.
__________________ ((нiLคL)) kim hakLı..kim suçLu!! bir qalip ararKen yitirDiiiiikK. HİKAYEMİZ BÖYLE :/ yalnızLık qaLip belKiDe :@
~ dArK DeAd ~ ~ karanLık öLmüş ~ ~ WeLcome To Darkness Life! ~ ~KaranLıq dünyaMa hoŞqeLdin!.. ~
kânâtLârım yoktu bénim...âmâ bir zâmânLâr méLéktim. . . qördüğün rûyâyı bozmâyâ qéLdim bén sévdiğin dünyâyı durdurmâyâ qéLdim ! bütün zéhirLéri koymâyâ qéLdim bén ! kırıLmâmı$ sokâk kırmâyâ qéLdim. . . çok değiştim ben ; artık meLek değiLim.
SaGo.LeRa
Ezil bükül önümde rezil,üzül büzül cahil sefil, Özür mözür dileme benden,Yıkıl defol bıktım sizden. Dinleme der benim nutuk. Ezik mahluk rapinle vuku bul. Kulak duyar,dilin tutuk. Ben kuş gribi sen tavuk..!
Aklıma gelen başıma geldi, Başım yarıldı,aşım soğudu.. Yine iştahsızlık elinde oyuncak etti açlığımı.. Artık kartopu oynamak istemiyorum ellerim dondu, Türlü saklambaç oyunlarından gözlerim yoruldu.. Nerdesiniz güven abideleri ha? Cesaret haylazları? Gösterin bana 62 den tavşan yapan hokkabazları, Belirleyin karşımda durabilecek tüm küfürbazları, Demirden mızraklarla kırdım sazları, Deştim böğründen kıyamadığım hazları, Verin bana yazları | |
|