- Geçer Demek İnan Zor Çünkü Aşk Senin Adın…-
Bir GözLerim Wardı GözyaŞım KaLdı... :’( Son İLacım Wardı O da Sensiz KaLdı..Bitti Yüreğimde Acısı KaLdı
Canım sıkıldı senden, nick değiştirdim emesenden
Orada olduğunu biliyorum
Düzeyli bir sohbete var msn ?
Polat alemdar’ı haraca bağlayan nacizane kişilik
Durumum çevrim içi/Beynim meşgul/Ruhum hemen dönecek/Aklım dışarıda/Elim telefonda/Kalbim çevrimdışı
Msnevler
Bill Gates’e uzanan eller kırılsın
Zenci mahallesindeki solaryumcu
Öküz gibi bakmakla tren durmaz ki!
Beyaz atlı prensi bulmak için daha kaç kurbağa öpmem gerekiyor?
Aşk bir sabunsa kopurt beni pakize
Yıllardır oturum açmayan adam.. Adam her online olduğunda “yıllardır oturum açmayan adam oturum açtı” yazıyor bilgisayarımın köşesinde, ve ben her seferinde gülüyorum. Allah Allah…
Tanrım kör oldum, artık kusura bakamıyorum.
Nescafé bile 3ü1 arada, ben yalnızım ”
Errorla mücadele
Sonunda şans bana da güldü ama g*tüyle (!)
Dürümüm, çöp şişim ve ayranım; insan bedenine hapsolmuş bir hayvanım..”
Benim gibisini google’da arasan bulamazsın.
Msn ‘den gelen adam
Anarşist mi olalım yani, ne bu kpss kadroları.
Nickneyime
Allah chat yapmamızı istese klavyeyle doğardık.
[Ölsemde dik durmaz, sarhostur mezar taşım…]
Baba beni okula gönder devamsızlıktan kalıcam yoksa.
Hemen canımı alma Rabbim bırakta hayatla didişeyim, mümkünse dişi gönder azrailimi ölümle sevişeyim…
Acele işe , bende işicem şeytan karışmaz merak etmee !!
Pamuk cüce ve yedi prensesler
Rekor insanın kendine yakışanı kırmasıdır.
Güzel asmadan çıkar güzel yaprak, marifet o yapraktan güzel dolma yapmak.
*Hayat boktan ama grafikleri güzel
Buffy de vampir sayılır
Ahmet şu anda yok, notunuz varsa ben alayım.
14 Şubat sevgililer günü bayan eleman alımları başlamıştır!.
Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayım deme, belki bir yerlerde, senin bir gülüşün için yaşayan vardır…
Ay yıldızlara mutluluk fısıldarken gökyüzü sevincini yeryüzüyle paylaşırken ben sana bir parça mutluluk yolluyorum içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye.
Şu dinmeyen arzuya karşı koysa da dağlar, ümitsizce gözlerim sanma ki her dem ağlar; varsında hasret ile geçiversin seneler, bizi ayıran yollar bir gün yeniden bağlar.
Gün gelir puslu bir dünya aydınlık bir yasama gebe kalır, yeter ki umutların hiç bitmesin. Kalbin hangi mutluluk ve sevgi için çarpıyorsa yasam sana onu versin.
Tatlı Biri Vardı Sevilmeye Değer, Güzel Biri Vardı Görülmeye Değer, İyi Dostlar Vardı Özlenmeye Değer, Ama Biri Var ki Can Vermeye Değer, Mesajımı Okuyorsa Eğer…
Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin.
Birlikte yaşayabileceğin biriyle değil; onsuz yaşayamayacağın biriyle ol, gelip boşluk dolduranlardan değil, gittiğinde yeri dolmayanlardan olsun.
Sokakta bir delikanlı gördüm. Takıldı gözlerim gözlerine. Aşığım zannetti beni kendine… Halbuki nereden bilsin, benziyordu gözleri gözlerine…
Gün gelir puslu bir dünya aydınlık bir yaşama gebe kalır. Yeterki umutların hiç bitmesin kalbin hangi mutluluk ve sevgi için çarpıyorsa yaşam sana onu versin…
Benim için sen karda güneş, güneşte buz, karanlıkta aramadan bulduğum ışık, umut kapımsın benim anlatılmıyor anlatamıyorum mutluluğumsun desem anlar mısın?
O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. dolanıp sarmak geliyor içimden, saramıyorum. Öylesine bağlanmışım ki, sensiz duramıyorum.
Her kum tanesi birer öpücük olsaydı, sana bütün sahilleri feda ederdim..sana deli gibi aşığım. Seni çok seviyorum..
Hangi yağmur damlası düşerse saçlarına,
Dilerim Allah’dan o damla ben olayım.
Aldığın her nefesi söyle bana sevgili,
İçine her çekişte havası ben olayım.
Ak düşse saçlarına ömrünün bir anında,
Siyahi sen ol ama beyazı ben olayım.
Dün Çiçekçinin önünden geçerken bir gül gördüm. Dünyanın en güzeliyim diye haykırıyordu.O gülü aldım. Ama en güzel olduğu için değil de seni görüp utansın diye…
Bugün hiç yüz vermedim güneşe, seni anlatıp hava attım çiçeklere,adını zıpkınla yazdım göğün en yüksek tepesine, birde bağırdım duydun mu? SENİ ÇOK SEVİYORUM diye..
Dalgalar nasıl taslara çarpıp özür dilemiyorsa, nasıl güneş batarken ve doğarken doğadan izin almıyorsa bende seni senden izinsiz SEVİYORUM ve ÖZÜR DİLEMİYORUM..
Bir gün adını anarken kısılırsa sesim, hasretine kapanırsa gözlerim, Aşkınla durursa kalbim bilki yalnızca seni seviyorum yalnızca sen…
Korkum sevmek değil, korkum sevipte ayrılmak.
Korkum kursun yemek değil, korkum kalleşçe vurulmak.
Korkum ölüm değil, korkum senin tarafından unutulmak.
Artık ne yapsam boş, teselliler faydasız,
Karanlık gitgide en derinlere çeker beni.
Çaresiz, bütün sokaklarında bu şehrin,
Böyle perişan beklerim dönmeni.
İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim!
Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı.
Ölürsem sevgilim sana doyamadan, bir mezar kazdır hiç ağlamadan, tabutumun rengini isterim kara, örnek olsun sevipte ayrılana…
***Elveda demek kolaydır…ancak unutmak zordur…***
(*_*)”Sen BeNim İçiN ÖlmÜştün..Ama bugün yeniden doğdun….”(*_*)
***aşk_nefrettir…aşk_bir masaldır...***
**gözlerin seni seviyorum diyor…sözlerin yalan söylüyor…**
*** sen benim için denizdeki fırtınaydın…gelip geçti…***
***–senin için aşk ölüm deil…ama benim için ölümdür….***
***aşkların en güzeli seni sevmekti…***
***__sözlerin deil..gözlerin ağlıyor...__***
***karanlıklar sokağında kalbime bir merhem arıyorum…***
***aşk yalan…ölüm gerçeğini örtemez…***
***sence bitti bnce asla bitemz...***
***bitti bu aşk…hoşçakal...***
***gecemdesin_gündüzümdesin_bir damla kalbimdesin…***
***hayat bir oyunsa..kuralları ben koyarım...***
– / DöN! NasıL KimLE NerdeyseN.. DöN! ßenİ ßiraZ SevdiyseN ../ –
LaF DaLaşınA GirmE KapaK OlursuN / UğraşmA EtikeT OlursuN / AdaM OL BeLkİ YanımdA YeR BuLursuN!
Siliyor Dünlerimi Yine Aşk .. ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni…DuymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK..
ßu kadar kaLpsiz oLamazsın.. ama YanLış YoLdasın …!
% - YaLnızıM ELmA ŞekeriM SensiN ßeniM TeK NefesiM..- %
Gün gelir için yanar.. ELin Gider Mektuplara.. GüN GeliR ßeni AnarsıN GözüN DalaR UzaklarA..
[- - SatanisT KeseN PsikopaT Kedİ - -]
Vurdun gittin insafsız hiçmi için yanmıyor ..! =(
=- O ArtıK BuZ KaLpLi =( Ne yapthıysam Erimedi ..-=
GitmedeN Şunu KaLbinE YaZ ÇiçeğiM.. -> Kimseyi Sevemem ArtıK..!
ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR..! / AsiLLEr De İdare EdeR..!
RüzgaR Aşkımı Kucağına ALsa DağLarı TepeLeri Aşsa SaçLarına ULaşsa..
CanıN ÇıksıN İnsafsıZ.. Beni VurduN ZamansıZ..!
KiM ßiLeßiLir AşkI AşktaN ÖLenE KadaR..(L)
Her YağmuR YağdığındA GözLeriN Hep AkLımdA.. Adını Ne Zaman Ansam YağmuR YağaR BuraLara..
AvriL’in de Dediği Gibi –> [ Don’T TeLL Me..] :’( :@
- 2sohßeT AraLı Bizim MesafemiZ { 0 Derece } (K) -
Love İs NoThinG..
Maybe one Day..(L)
[ - - SatanisT KeseN PsikopaT Kedİ — ]
SusuN ..! :S / KonuşmayıN / :S / Don’T SpeaK :S / DIDIDI yapmayın be! yeter! :S :@ ( bu bnm en sık kullandığım nicklerden biri )
Ya Sev Ya Terket Ama AsLa ALdatma..! ( Yoksa…)
NicK Şuan MeşguL..
*Eger Son Nefesimi Vermeden Once Mutlu Olacagini Bilirsem Cehenneme Bile Gulerek Giderim.!
*Seni ben degil gözlerim seçti , onlar sevdi onlar begendi , banane gidersen ONLAR AGLASIN !!!
Zenginbir adam darbir sokaga girmis ayni anda yandan bir filozof gelmis,zengin adam demiski benbir serseri için yoldan çekilmem filozofda demisbençekilirim
*Cicekler bahcesinde gecsede ömrüm senin üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm sen buna degersin be gülüm
Düslerim vardigörmekten korktugum,hislerim vardi söylemektenkorktugum,siirlerim vardi yazmaktan korktugum,simdisen varsin kaybetmekten korktugum
*Vücudun otobüs, beynin söfördür kalbin söför maaline geçerse asik oldun demektir.
Asik bir insansan mantigini unut, mantikli bir insansan aski unut. Hem asik hem mantikliysan kiskanirim seni ben.
*Sen seni seveni göremeyecek kadar körsen seni sevende seni sevdigini söylemeyecek kadar gururludur..
*Gidene kal demeyeceksin.gidene kal demek zavallilar****alana git demek terbiyesizlere.dönmeyene dön demek acizlere yakisir…
*Sadece çocuklar aglar ve sadece Allah affeder eger bir gün gidersen çocuk degilim aglamam Allah degilim affetmem.
*Polis bi gün 3 arkadasin evine baskin düzenlemis.Sizi uluslararasi kaçakçiliktan tutukluyorum demis.Adamlarda ;”Abi biz Fenerbahçeliyiz uluslararasi ne isimiz olabilirki?”demis.
*GözLerin daLarSa ßiLki dü$ündüm Seni, kuLagIn CInLarSa ßiLki aNdIm Seni, GeCe UyanIrsan ßiLki ReSMiNi Öptüm, GözLeriNden Ya$ damLaRSa ßiLki SenSiz ÖLdüM..
Bu mesajı aldıysan bana hayransın, silersen beni seviyosun, silmezsen bensiz yapamıyosun, cevap verirsen beni istiyosun, vermezsen bana aşıksın. E simdi ne yapacaksın?
Sen benim canımsın, ama kimse duymasın, hani olurya, ölüm kıskanır. Seni çok ama çok sevdiğimi kimseye söyleme hani olurya, mecnun kıskanır.