bir umuttun bana gözlerimi kapadıgım o anda
yaşamaya küsmüş bir erkektim o son anlarımızda
agladım günlerce doyamadım ben sana bakmaya
resimlerin elimde sevginse kalbimdeydi hep ama olmadı yapamadım çünkü sen yoktun yanımda
hayallerimde yaşattım seni rüyalarımla süsledim o güzel sevgini yaşamayı başaramadım cünkü sen yoktun yanımda
ilk günümüz vardı ya hani bakıp bakıp gülümsüyorduk ya utanıp da seni seviyorum diyemiyorduk ya hani işte
o günler aklıma geliyor elini tutup sarılmak doya doya seni seviyorum demek aklıma geliyor
ama yapamıyorum ben ben sensiz yaşayamıyorum seni çok seviyorum birtanem
2.her satır her cümle birer göz yaşı sevemedim ben senden ayrı kalmayı
her gecem her gündüzüm her saniyem acı veriyor bana gözlerine baktıgım o anlarda aglayasım geliyor
beni bırakıp gittin ya hani sevemedim sevmiyorum dedin ya hani işte koyan bu bana
hiç mi sevmedin? sevmediğin halde neden sevdim dedin seni seni unutamadım....
yapamadım senden ayrı kalmayı kendimi parçaladım bir deli gibi ben sokaklarda ismini haykırdım
zaman zaman düşündüm koluma bir jilet cekip seni kendimi ve dünyadaki herşeyi silip atmak istedim bir darbeyle...
yapamadım korktum çünkü ben seni cok sevdim sevmek nedemek bilirmisin?sanmıyorum
neden biliyormusun cünkü sevmeyi bilseydin bir insanın kalbiyle oynamayı onunla dalga gecmeyi ona seni seviyorum diyipte bir köşeye atmayı yapmazdın...
hani hani derler ya insan kaderini kendi çizer kendi yazar işte işte
kaderi kendimiz yazsaydık eğer seninle lekelemezdim ben....
3.Aşk insanı deli divane eden kalpleri yıkıp yakan aşk
sana sana br sözüm var eğer sen gerçekten mutluluk huzur olsaydın neden bize acı çektirdin??
aşk sen sen gerçekten sevgiyi bilseydin beni böyle yakarmıydın aşk?
eğer sen gerçekten Asil Ve Tek varlıksan neden sevdigimden ayırdın beni aşk
mutluluk verseydin neden bana hep kötülük verdin aşk?
ben sana hep inandım aşk dediklerinde hep aklıma sen geldin çünkü insanlar her bir umut parçasında gidicek yer arar
ben hep hep sana geldim aşk ama sen bana hep umutsuzca karşılık verdin
şimdi ben sana sesleniyorum AŞK Mı? dediklerinde Ben Sildim ARtık Dİyorum....Ama seNi Seni Bi gün Bulacagıma inanıyorum...
4.(bunu kendim yazmadım ama Alıntıda olsa Yazmak istiyorum)...
bütün doğada war olan sevgilerin zenginliklerin acının aşk ların cimriliklerin yaşadıgı bir ada warmış herkez mutluymuş
bir gün ada yıkılmaya başlamış herkez sandallara binip gidiyormuş aşk sa tek başına kalmış we gidicek bi yer bulamamış
önünden sevgi geçmiş bir sandalla aşk kibarca sevgi benide benide yanına al beraber gidelim demiş ancak sevgi okadar büyükmüşlü sandala zaten tek başına zor sıgıyormuş alamam demiş sevgi kendim zor gidiyorum deyip devam etmiş
ardından zenginlik geçmiş aşk onada utanarak zenginlik benide al yanına demiş zenginlikse bütün mal varlığı para oldugu için sandalını paralarla doldurmş ve aşka k.bakma sandalımda yer yok deyip gitmiş cimrilik geçmiş aşkın önünden aşk bir kez daha seslenmş cimri benide al yanına diye fakat cimri kimseyle bişey paylaşamadıgı için aşkı yanına kabul etmemiş ada batmaya başlamış aşk ümitsizce etrafına bakınıyormuş tam o sırada acı gelmiş ve aşka gel aşk beraber gidelim demiş aşk büyük bir mutlulukla acının sandalına binmiş ve ada batmış herkez ayrı yerlere gitmiş acı ve aşk ta hep aynı yerde kalmış sonsuza dek...
(anlayan anlar sanırım)