turkish.queen Admin
Mesaj Sayısı : 136 Kayıt tarihi : 10/01/09 Yaş : 32 Nerden : sananee :D nan
| Konu: süfer bişi bunlar Ptsi Ocak 19, 2009 3:35 pm | |
| keşke ßeni düŞünmediqine dayanaßilecek kdr ßüyümüş oLsaydım xx
Sen ßeni kimLere neLere deiştin oysa sen; Canım sewdiğim sewgiLim neLere değmişTin :^)
qüÇüCüq qaLbyM qıRıLqaNqaLdırMas heRşeiseViLmeSy iSe eN büüqH heDeFy!
diBe vuRduuSaqh nooLmusH eLbeT çıqaRıs1 qüN fAa 1 qün yoquSqRaLıqhMısH haaDLar!
qaPrisLerNi daa Ne qDr çeqCem??deMeqh daLqa qeÇdiN qüLmeqhDen öLjeMpHen sheNy heÇ sefMediM peqü buNa ne diiJen??
qeLeN qiDen pHenY yorMas biDen HerSey PhaNa qooMass!
şiMdyy qiDseM qooMasqiEqaLsaM nee yaraRqiesHaNa aShq hiC yaqıShmaDıııphen yaqıShdıraMamqiEex(x(
UnuTMaq ßeni YorMazDa UnuTuLMaq SaNa KoyMaz Mı ?? SHaDowy KöNiNq SHaDowy KöNiNq SHaDowy KöNiNq SHaDowy KöNiNq SHaDowy KöNiNq Cok qüzellér canım..p.iCin SaoL..=)) __________________ bu yaLnıSLık qhaC kiSiLik ?
bi qüNé Daha éL saLLaDhım qiDhén qiDDhi...(! )
Mahluk söylé adın nédir ? kac harften olusuosun ? Kacın sesli kacın sessiz ? Kac davranıs serqiledin ? Kacı yerli kacı yersiz ?!..
béni bıRaqhın qénDi haLimé !
Eger dokuz CanLı oLsaydın biLe En fazLa sekiz kez kaçabiLirdin öLümden BiLki yedi düveLe suLtan oLsan dahi Yerin aLtı mekan oLacak sana En fazLa beş metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın dört açsanda gözünü Bu dünya üç günLük dünya AzraiLin yanında iki kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet bir gün öLeceksin İşte o gün herşey sıfır dan başLayacak
miN*q.faRe xD---->cAniŞkOoMm xD cHadLaq_pRenSeS*m ---->Chadlaq*m ßénim xD
1 qüLümsemen bana yetİor !! O qüLümsemen ßeni sana a$ık edioR..[qözLeriim] sadece Senii qörüyor !! [KaLbiim] sadece sana atiyOr !!
Aslında şmdi acı 1 hatıra oldn.Özlenen,sevilen Ve hala inadına beklenen sevgili.. !
Sakın ßiqün düşLerimin En KaranLık yerinde Çıkıp qeLme… Sakın qeLme qözyaşLarımı SiLmeye éLLerine Kanım ßuLaşmasın !
pHen sHeNy soN roNdo biSqüViMy veReceqh veDe yoLcuLuqa çıqDııNda arqaNdan üLqer çiqoLadaLı qoFreT yeMiiCeqh qaDaR joqH seBioruMm
qaLbyM uZaqh duR pHenDnaqLıMa qeDirMe oNuo qiDmeqH isDedYqiDDy ve biDDy
aShq yaS boShLuqh bıRaqhbıRaqh öLe qaLsıN
çadLamaM padLamaM Her qöRdüqüM boqA adLaMam!
öDüNç meLeNq qaNadLaRımLa uçaRqeN PheneLimY DudqoRqarıM düShmeqhDen
FaKiR aLDaTSıN aDıNa SaPıK KoY ZeNGiN YaPSıN oDa PLaYBoY!
BaNa qüLmeYi armaqaN eTTin aMa neReYe koYdummBuLamıoRmm =(
oLum abartı senin neyine,beynin sahip senin abartı genine,beni çöpe atmak senin ne haddine!! sen zaten çöptesin bari beni çeqmee
[c=64]KeNDiNLe GuRuR Duymalı$ıNNefretiNi KazandığıN Biri DaHa OLDu[/c=63
iNaN dadLuM qaNdıM sHenN aShqıNa x(
aDını nE Zamn anSam yaqMur yaqaR BuraLara x[
eLymDen qeLeNy arDıMa qooMaqhLa meShquLuM sHiMdy
qiMsE qaRısHmaSn DaA çoCuquM pHeNn <3
2 qRaM saBrm faaDı oNudAa aLdıLr!! qüÇücüqHh bi qaLbyM faaDı iÇinE sıÇıp qırDıLaRr!! x(
HerqeS qeNdy çapıNda muhDeşeMdrqiMyniN çaPı faaDırqiMyniN yaRıçaPı!
qoquNuDa aL qiDerqeN…yaraLarMı tuzLamaaRqaNa baqHma qiDerqeN HiC seFmediN saDen!
’uNuturM’’diorSuNunuDabiLceqhMsn??pHen sheNden bi parÇaıMsöqüP adaBiLceqhMsn??haDy qoPart parMaaNıqıaBiLeceqhMsn??pHen sheNiN qoParttııN parMaıNdan aqaN qaN deiLqeRie qaLan aCııMdaaNabiLceqhMsn??[b] | |
|